Mittaa sisäilman laatu

Tiesitkö, että ilmanvaihdon toimivuuden mittarina toimii hiilidioksidipitoisuus ja että sen mittaaminen on helppoa. Tarvitset mittarin sekä kolme päivää aikaa ja kodin sisäilman laatu on selvillä. Helppoa kuin heinänteko, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Sisäilman hiilidioksidi on osittain peräisin ulkoilmasta, mutta tärkein hiilidioksidin lähde sisätiloissa on ihminen, joka tuottaa sitä ilmaan hengityksensä kautta.

Silloin kun ilmanvaihto toimii hyvin, ilma vaihtuu niin tehokkaasti ettei sisäilman hiilidioksiditaso pääse nousemaan liian korkeaksi. Tästä syystä sisäilman hiilidioksidipitoisuutta pidetään ilmanvaihdon riittävyyden mittarina.

Mittaa minkälaista ilmaa teillä hengitetään

Epäiletkö ettei sisäilman laatu kotonasi tai työpaikallasi ole riittävä? Hiilidioksiditason mittaamiseen on nyt tarjolla älykäs mittausyksikkö Fresh Air CO2 Monitor. Laitteella voidaan mitata reaaliaikaisesti halutun huoneen hiilidioksiditasoa, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Mittausyksikkö toimitetaan kotiisi ja se sijoitetaan siihen huoneeseen, minkä ilmanlaatua halutaan mitata. Usein kotona mitataan makuuhuoneiden ja olohuoneen ilmanlaatua.

Mittari on heti käyttövalmis eikä sitä tarvitse erikseen käynnistää tai asentaa. Tämän jälkeen voit kirjautua henkilökohtaisilla tunnuksillasi verkkopalveluumme, josta voit seurata mitattavan huoneen ilmanlaatua. Kolme vuorokauden mittauksen jälkeen tiedämme nykytilan, jonka pohjalta voidaan tarvittaessa tehdä suunnitelma sisäilman laadun parantamiseksi.

Tilaa sisäilman mittaus

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille


Vallitun perheen ilmanvaihtoremontti
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!