Yritys

SisäilmaCenter sai alkunsa monen muun menestyneen yrityksen tavoin omasta tarpeesta. Kaikki sai alkunsa, kun omistajat Jarmo ja Taina Mustonen ostivat kymmenisen vuotta sitten vuonna 1970 rakennetun talon. Pian muuton jälkeen he huomasivat, että ilma ei vaihdu ja talossa haisee tunkkaiselle ja pahalle.

Asia korjattiin asentamalla kiinteistöön arvokas lämmöntalteenotto-järjestelmä. Se herätti omistajissa kysymyksen siitä, että raikas ja puhdas sisäilma pitäisi olla asia, joka kuuluu taloon automaattisesti. Kenenkään ei pitäisi omassa kodissaan murehtia siitä, minkälaista ilmaa itse, puoliso ja lapset hengittävät päivästä toiseen. Se ei myös saa olla asia, minkä korjaaminen kaatuu rahaan.

SisäilmaCenter toimii Etelä-Suomen alueella ja on alan johtavia 1950-1990-luvulla rakennettujen omakotitalojen ja pientaloyhtiöiden ilmanvaihtoremontteihin ja ilmanvaihdon parantamiseen keskittyvä yritys.

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!