Huippuimuri meni vaihtoon

Tarmo Hämäläisen vuonna 1981 rakennettuun tiiliverhoiltuun taloon vaihdettiin uusi ja tehokas huippuimuri katolle. Vanha imuri oli palvellut neljännesvuosisadan ja se oli tullut tiensä päähän.

– Aikaisempi huippuimuri reagoi takan polttamiseen ja liesituulettimen käyttöön. Vikaa ei saatu korjattua, vaikka kuinka yritettiin, Hämäläinen perustelee ilmastointiremonttiin johtaneita syitä.

Hämäläinen oli tutustunut SisäilmaCenterin tuotteisiin ja kun päätös remontin tekemisestä vahvistui, oli hän yhteydessä yritykseen. SisäilmaCenterin asiantuntija tuli tutustumaan remonttitarpeisiin ja oikeaksi tuotteeksi Hämäläisen taloon valikoitui Fresh Air Pro. Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa. Järjestelmä pienentää automaattisesti ilmanvaihdon tehoa silloin, kun talossa ei ole ihmisiä.

Toinen sisäilman hiilidioksidipitoisuuden tunnistava hiilidioksidianturi asennettiin makuuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen. Pesutiloihin asennettiin kosteusanturi, joka käynnistyy automaattisesti kun ilmaan tulee liikaa kosteutta.

Valmista kahdessa päivässä

Remontti tehtiin maaliskuussa 2019 ja kokonaisuudessansa Fresh Air Pro -järjestelmän asentaminen oli ohi kahdessa päivässä. Keskusyksikköön valittiin ruskea väri, jotta se sulautuu katon väriin.

Nyt Hämäläisen perhe voi polttaa takkaa ja käyttää liesituuletinta ilman, että huippuimuri reagoi siihen.

– Talon korvaavat ilmat ovat kohdallaan ja sisäilma kotona on raikas, Hämäläinen kiittelee.

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!