TARJOUS

Omega -ilmanvaihtoremontteihin kaupan päälle PureAir Room -ilmanpuhdistin (arvo 449 €). Toimi nyt sillä tarjous on voimassa vain 15.9. asti.

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, joiden avulla saat kotiisi tehokkaan ilmanvaihdon. Ilmanvaihtolaite vie tunkkaista ilmaa ulos ja siirtää puhdasta ulkoilmaa sisälle. Käyttö on helppoa, laite ei tarvitse muuta huoltoa kuin säännöllisen suodattimen vaihdon. Tyylikkään ja huomaamattoman muotoilun ansiosta laite sopii jokaiseen kotiin. Toimiva ja turvallinen ilmanvaihto nostaa myös kotisi arvoa.

Tehokas ilmanvaihto myös kesällä

Fresh Air Omega tehostaa kesäaikana painovoimaista ilmanvaihtoa. Kesäasetuksella järjestelmä puhaltaa lämpimän ilman ulos ja tuo tehostetusti ulkoilmaa sisälle. Järjestelmässä ei ole erillistä viilennystoimintoa, mutta etenkin iltaisin ja öisin sen avulla saadaan viileä ilma virtaamaan sisälle kotiin.

Edistyksellinen ilmanpuhdistin kaupan päälle

Remontin tilaajalle tarjoamme PureAir Room -ilmanpuhdistimen veloituksetta (arvo 449 €). Laite poistaa tehokkaasti sisäilmasta niin ulkoa tulleita kuin sisällä syntyneitä epäpuhtauksia ja hajuja. Laitteessa on edistyksellinen, 6-vaiheinen puhdistusjärjestelmä, joka poistaa haitalliset hiukkaset, neutraloi pahat hajut ja pudistaa sisäilman. Tarjous koskee vain uusia tilauksia eikä sen yhteydessä voi hyödyntää muita mahdollisia etuja.

Vähentää energian kulutusta

Ilmanvaihdon osuus pientalon energiankulutuksesta on jopa 30–40 prosenttia. Lämmöntalteenotolla vähennetään merkittävästi ilmanvaihdossa kuluvaa energiaa. Fresh Air Omega ottaa lämmön talteen ulos menevästä sisäilmasta ja siirtää sen takaisin sisälle virtaavaan ilmaan. Talvisin lämmöntalteenoton avulla raikas ilma lämpenee edullisesti eikä sisälle tule ilmanvaihdon kautta kylmää ilmaa.

Omegan lämmöntalteenottojärjestelmällä pystytään hyödyntämään jopa 89 prosenttia lämmitysenergiasta. Omega-järjestelmä itsessään on myös hyvin energiapihi. Tavallisen kokoisessa omakotitalossa koko järjestelmän energiankulutus vuodessa on noin 20–30 euroa.

Riittävästi puhdasta korvausilmaa

Järjestelmän sydämmenä toimii huonekohtaiset ilmanvaihtimet. Yksittäin tai pareittain toimivat laitteet tuovat vuoroittain raikasta korvausilmaan asuntoon ja vuoroittain poistavat tunkkaista sisäilmaa. Lisäksi asunnon ilmanvaihtoa tehostetaan mekaanisilla korvausilmaventtiileillä ja tarpeenmukaisesti toimivilla poistoilmapuhaltimilla.

Fresh Air Omega -järjestelmällä varmistetaan, että asuntoon saadaan tarpeeksi ja etenkin puhdasta korvausilmaa. Laitteiden suodattimet puhdistavat tehokkaasti ulkoa sisään tulevan ilman pölyt ja epäpuhtaudet. Suodattimien avulla saavutetaan kodin sisäilman laatuvaatimukset, mikä takaa raikkaan ja terveellisen sisäilman. Suodattimien vaihtaminen on helppoa.

Katso miten Fresh Air Omega -järjestelmä toimii

Hyödynnä tarjous ja tilaa maksuton ilmanvaihtokartoitus

Kartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata.Please wait...
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!