Mittaa sisäilman laatu

Tiesitkö, että ilmanvaihdon toimivuuden mittarina toimii hiilidioksidipitoisuus ja että sen mittaaminen on helppoa. Tarvitset mittarin sekä kolme päivää aikaa ja kodin sisäilman laatu on selvillä. Helppoa kuin heinänteko, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Sisäilman hiilidioksidi on osittain peräisin ulkoilmasta, mutta tärkein hiilidioksidin lähde sisätiloissa on ihminen, joka tuottaa sitä ilmaan hengityksensä kautta.

Silloin kun ilmanvaihto toimii hyvin, ilma vaihtuu niin tehokkaasti ettei sisäilman hiilidioksiditaso pääse nousemaan liian korkeaksi. Tästä syystä sisäilman hiilidioksidipitoisuutta pidetään ilmanvaihdon riittävyyden mittarina.

Mittaa minkälaista ilmaa teillä hengitetään

Epäiletkö ettei sisäilman laatu kotonasi tai työpaikallasi ole riittävä? Hiilidioksiditason mittaamiseen on nyt tarjolla älykäs mittausyksikkö Fresh Air CO2 Monitor. Laitteella voidaan mitata reaaliaikaisesti halutun huoneen hiilidioksiditasoa, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Mittausyksikkö toimitetaan kotiisi ja se sijoitetaan siihen huoneeseen, minkä ilmanlaatua halutaan mitata. Usein kotona mitataan makuuhuoneiden ja olohuoneen ilmanlaatua.

Mittari on heti käyttövalmis eikä sitä tarvitse erikseen käynnistää tai asentaa. Tämän jälkeen voit kirjautua henkilökohtaisilla tunnuksillasi verkkopalveluumme, josta voit seurata mitattavan huoneen ilmanlaatua. Kolme vuorokauden mittauksen jälkeen tiedämme nykytilan, jonka pohjalta voidaan tarvittaessa tehdä suunnitelma sisäilman laadun parantamiseksi.

Tilaa sisäilman mittaus


Fresh Air Pro -ilmanvaihtoratkaisu
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!