ILmanvaihtoremontti kattoremontin yhteydessä

Kattoremontti on pientaloasujan suurimpia remontteja ja se onkin hyvä suunnitella tarkasti. Kattoremontin yhteydessä on myös järkevää harkita kodin ilmanvaihdon parantamista.

Mikäli talossa on painovoimainen tai huippuimurilla toimiva ilmanvaihto niin siinä tapauksessa etenkin tätä vaihtoehtoa kannattaa miettiä.  Monissa taloissa tämä voi olla myös ainoa ajankohta, jolloin ilmanvaihtoremontti voidaan toteuttaa järkevästi. Tämä johtuu siitä, että jälkikäteen ei päästä tekemään katon yläpohjaan tarvittavia liitoksia.  Kattoremontin yhteydessä yläpohjaan ja katolle tehtävät asennustyöt voidaan tehdä helposti ja kustannustehokkaasti. Tämä tuo selvää kustannussäästöä asennustöiden osalta. Keskimäärin säästö on noin 600 – 800 euroa.

Ennen kattoremontin aloittamista kannattaa tilata ilmainen ilmanvaihtokartoitus ja selvittää toimiiko ilmanvaihto kodissanne oikein. Sisäilma-asiantuntijamme tutkii kotinne ilmanvaihdon teknisen toimivuuden kahdeksankohtaisella kartoituksella ja kertoo miten ilmanlaatua voidaan parantaa sekä tekee halutessanne teille kiinteähintaisen tarjouksen ilmanvaihtoremontista kattoremontin yhteydessä, jossa huomioidaan alentunut asennushinta.

Muista mainita asiasta sisäilma-asiantuntijallemme ilmanvaihtokartoituksen yhteydessä. Teemme yhteistyötä kattoremontteihin erikoistuneen Suomen KattoCenterin kanssa.

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!