Fresh Air Pro

Fresh Air Pro:n toimintaperiaatteena on varmistaa tarpeen mukainen ilmanvaihto. Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa mittaustulosten perusteella. Kiertoilmalaitteet tuovat sisälle raikasta ilmaa aiheuttamatta kylmän vedon tunnetta.

Ainutlaatuinen järjestelmä on jopa 65% edullisempi, kuin perinteinen LTO-järjestelmä. Se voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä huippuimuri, tai tekemällä yläpohjaan poistoputkitus.

Alykäs ja automatisoitu

Sisäilman hiilidioksidipitoisuus nousee esimerkiksi silloin, kun talossa on paljon vieraita. Kasvanut hiilidioksidipitoisuus lämmittää sisäilmaa ja muuttaa sen tunkkaiseksi. Fresh Air Pro -järjestelmä tunnistaa tämän ja tehostaa automaattisesti talon ilmanvaihtoa.

Sisäilman kosteuspitoisuus kasvaa hetkellisesti suihkun, saunomisen, pyykinkuivauksen ja ruuan­laiton seurauksena. Fresh Air Pro -järjestelmä tunnistaa kohonneen ilmankosteuden ja tehostaa ilmanvaihtoa, jotta liiallinen kosteus poistuu nopeasti eikä ehdi tiivistyä rakenteisiin aiheuttamaan vahinkoa.

Järjestelmä myös pienentää automaattisesti ilman­vaihdon tehoa silloin, kun talossa ei ole ihmisiä. Näin voidaan merkittävästi vähentää järjestelmän kuluttamaa energiamäärää ja säästää sähkölaskuissa.

Järjestelmän käyttäminen on helppoa. Hallintapaneelissa on neljä toimintoa: kotona, poissa, tehostus ja automaattinen.

Fresh Air Pro -järjestelmään kuuluvat laadukkailla ­ilmansuodattimilla varustetut korvausilmaventtiilit tai 2030s-tuloilmalaite kiertolämmityksellä. Tämä varmistaa sen, etteivät ulkoilman epäpuhtaudet kulkeudu korvausilman mukana sisätiloihin. Fresh Air Pro -järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä koneellinen poisto­ilmanvaihto.

Fresh Air Pro -ilmanvaihtoratkaisu
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!