Fresh Air Alfa

Fresh Air Alfa on älykäs ja puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä, joka soveltuu lähes jokaiseen kotiin. Puhtaisiin tiloihin, kuten makuu- ja olohuoneeseen asennetaan Fresh Air Alfa -kiertoilmalaite ja WC:hen ja kylpyhuoneisiin asennetaan nykyaikaiset poistoilmapuhaltimet. Nämä takaavat raikkaan ja puhtaan sisäilman ilman kylmän vedon tunnetta.

Täysin Suomessa kehitetty järjestelmä on monta kertaa edullisempi kuin LTO-laitteisto. Järjestelmä voidaan asentaa päivässä.

TEKNIIKKA Fresh Air Alfa järjestelmän tuloilmalaite on varustettu kierto­lämmityksellä. Lisäksi tuloilmalaite käyttää huoneilmaa hyödyksi sekoittaen raittiin ulkoilman katon rajassa olevaan lämpimämpään huoneilmaan. Tuloilmalaitteen lisäk­si Alfa-tuotesarjaan kuuluu älykäs poistoilmapuhallin ns. likaisiin tiloihin, kuten WC ja kylpy­huone. Tuloilmalaitteessa on tasokas pussisuodatin.
TOIMINTO

Alfa Air -poistoilmapuhallin on nykyaikainen ja älykäs. Fresh Air Alfa järjestelmän tuloilmalaite kiertolämmityksellä antaa asuntoon juuri sopivasti ilmaa tekemättä sinne yli-tai alipainetta. Lisäksi Alfa tuotesarjaan kuuluvat siirtoilmasäleiköt.

 

Tällä järjestelmällä kodissa ei ole vedontunnetta tai kylmiä lattioita. Fresh Air Alfan -tuloilmalaite voidaan yhdistää myös älykkääseen Fresh Air Pro -järjestelmäämme, joka säätää ilmanvaihdon automaattisesti, energiaa säästäen ja aina tarpeen mukaisesti.

ASENNUS Järjestelmä asennetaan yleensä päivässä. Asentaja mittaa sisä- ja ulkoilman paine-eron ja säätää laitteiston taloonne sopivaksi sekä opastaa teitä järjestelmän käytössä.

 

Fresh Air Alfa -ilmanvaihtoratkaisu
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!