omega.png

Omega

Huonekohtainen ilmanvaihdin lämmöntalteenotolla ja suodattimilla.

beeta.png

Beeta -korvausilmaventtiili

Korvausilmaventtiili suodattimella, jonka edistyksellisen puhalluskuvion ansiosta vedon tunne vähenee.

tarpeenmukainenpoisto.png

Tarpeenmukainen poistoilmapuhallin

Automaattisesti päällekytkeytyvä poistoilmapuhallin suihku- ja WC-tiloihin.

siirtoilmasaleikko.png

Siirtoilmasäleikkö

Sisäoviin asennettava säleikkö Ilman siirtoon huoneiden välillä.

Fresh Air Omega

Fresh Air Omega on huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, joiden avulla saat kotiisi tehokkaan ilmanvaihdon. Ilmanvaihtolaite vie tunkkaista ilmaa ulos ja siirtää puhdasta ulkoilmaa sisälle. Käyttö on helppoa, laite ei tarvitse muuta huoltoa kuin säännöllisen suodattimen vaihdon. Tyylikkään ja huomaamattoman muotoilun ansiosta laite sopii jokaiseen kotiin. Toimiva ja turvallinen ilmanvaihto nostaa myös kotisi arvoa.

Fresh Air Omega -ilmanvaihtoratkaisu
Omega - huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmän

Vähentää energiankulutusta

Ilmanvaihdon osuus pientalon energiankulutuksesta on jopa 30-40 %. Lämmöntalteenotolla säästetään merkittävästi ilmanvaihdon kuluttamasta energiasta. Omega ottaa lämmön talteen ulos menevästä sisäilmasta ja siirtää sen takaisin sisälle virtaavaan ilmaan. Talvisin lämmöntalteenoton avulla raikas ilma lämpenee edullisesti eikä sisälle tule ilmanvaihdon kautta kylmää ilmaa.

Tehokas ilmanvaihto myös kesällä

Fresh Air Omega tehostaa kesäaikana painovoimaista ilmanvaihtoa. Kesäasetuksella järjestelmä puhaltaa lämpimän ilman ulos ja tuo tehostetusti ulkoilmaa sisälle. Järjestelmässä ei ole erillistä viilennystoimintoa, mutta etenkin iltaisin ja öisin sen avulla saadaan viileä ilma virtaamaan sisälle kotiin.

Toimintaperiaate talvisin. Vaihe 1: Lämmin ja käytetty ilma poistuu virraten ulos lämmönvaihtimen läpi, jossa sen lämpöenergia ja kosteus siirtyvät vaihtimeen. Vaihe 2. Raikasta korvausilmaa virtaa huoneeseen lämmeten vaihtimeen varastoidulla lämpöenergialla. Sisään tuleva ilma sekoittuu samanlämpöiseksi huoneilman kanssa noin metrin päässä laitteesta.

Tehokas lämmöntalteenotto

120 neliöisen talon tilavuus on 300 kuutiota. Nykyisten ilmanvaihtomääräysten mukaan ilman pitää vaihtua kerran kahteen tuntiin. Tämän kokoisessa talossa se tarkoittaa 3 600 kuutiota vuorokaudessa. Oletko miettinyt kuinka paljon ilman lämmittäminen maksaa talvisin? Omegan lämmöntalteenottojärjestelmällä pystytään hyödyntämään jopa 89% lämmitysenergiasta.

Sähkö ja kaukolämmön hinnat ovat kasvaneet tasaisesti vuodesta toiseen (katso hinnan kehitys 2001 - 2017). Todennäköistä on, että näin tulee tapahtumaan jatkossakin. Omegan lämmöntalteenotolla voidaan vähentää talon energiankulutusta sekä pienentää talvisin vedon tunnetta.

Kuluttaa sähköä pari kymppiä vuodessa

Fresh Air Omega, kuten kaikki muutkin järjestelmämme ovat hyvin enregiatehokkaita. Tavallisesti kolmen makuuhuoneen omakotitaloon asennettaisiin neljä Fresh Air Omega -ilmanvaihto­laitetta sekä kaksi poistoilmapuhallinta. Nykyisellä sähkön hinnalla koko järjestelmän energiankulutus on noin 20 euroa vuodessa.

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!