Fresh Air Alfa

Fresh Air Alfa on älykäs ilmanvaihtojärjestelmä, jossa puhtaisiin tiloihin, kuten makuu- ja olohuoneeseen asennetaan laadukkailla suodattimilla varustetut kiertoilmalaitteet ja WC:hen ja kylpyhuoneeseen asennetaan nykyaikaiset ja puhelimella tai tabletilla ohjattavat poistoilmapuhaltimet. Nämä takaavat raikkaan ja puhtaan sisäilman ilman kylmän vedon tunnetta.

Täysin Suomessa kehitetty järjestelmä on monta kertaa edullisempi kuin perinteinen putkistettu LTO-laitteisto. Järjestelmä voidaan asentaa päivässä.

Ilmanvaihtoremontti kaavio

Säästää energiaa

Korvausilma sekoitetaan laitteessa lämpimän huoneilman kanssa ja puhalletaan katon rajaan. Ilma sekoittuu siellä olevaan lämpöiseen ilmaan ja virtaa alaspäin. Näin saadaan hyödynnettyä niin sanottu hukkalämpö ja asunnon lämmityskulut pienenevät.

Raikas ilma tulee taloon seinään asennettujen tuloilmalaitteiden kautta. Laitteen toiminta on mitattu -28 °C pakkasessa, jolloin oleskelualueella ei havaittu lainkaan vetoa. Lisäksi katon ja lattian välinen 4 °C lämpötilaero tasoittui arvoon 0.5 °C.

Järjestelmän sähkönkulutus noin kympin vuodessa

Fresh Air Alfa -järjestelmän laitteet ovat pienikokoisia, tyylikkäitä ja käyntiääneltään hiljaisia. Järjestelmän energiankulutus on erittäin alhainen. Yksi laite kuluttaa noin 9 kW vuodessa. Nykyisellä energianhinnalla (lokakuu 2022, 0,35 € / kW) tämä on muutaman euron vuodessa per laite. 

Fresh Air Alfa -ilmanvaihtoratkaisu
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!