Fresh Air Alfa

Fresh Air Alfa on älykäs ilmanvaihtojärjestelmä, jossa puhtaisiin tiloihin, kuten makuu- ja olohuoneeseen asennetaan laadukkailla suodattimilla varustetut kiertoilmalaitteet ja WC:hen ja kylpyhuoneeseen asennetaan nykyaikaiset ja puhelimella tai tabletilla ohjattavat poistoilmapuhaltimet. Nämä takaavat raikkaan ja puhtaan sisäilman ilman kylmän vedon tunnetta.

Täysin Suomessa kehitetty järjestelmä on monta kertaa edullisempi kuin perinteinen putkistettu LTO-laitteisto. Järjestelmä voidaan asentaa päivässä.

Ilmanvaihtoremontti kaavio

Säästää energiaa

Korvausilma sekoitetaan laitteessa lämpimän huoneilman kanssa ja puhalletaan katon rajaan. Ilma sekoittuu siellä olevaan lämpöiseen ilmaan ja virtaa alaspäin. Näin saadaan hyödynnettyä niin sanottu hukkalämpö ja asunnon lämmityskulut pienenevät.

Raikas ilma tulee taloon seinään asennettujen tuloilmalaitteiden kautta. Laitteen toiminta on mitattu -28 °C pakkasessa, jolloin oleskelualueella ei havaittu lainkaan vetoa. Lisäksi katon ja lattian välinen 4 °C lämpötilaero tasoittui arvoon 0.5 °C.

Järjestelmän sähkönkulutus noin kympin vuodessa

Fresh Air Alfa -järjestelmän laitteet ovat pienikokoisia, tyylikkäitä ja käyntiääneltään hiljaisia. Järjestelmän energiankulutus on erittäin alhainen. Keskimäärin 120 neliöisessä talossa järjestelmä käyttää sähköä noin 11 euroa vuodessa.

Fresh Air Alfa -ilmanvaihtoratkaisu

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!