Fresh Air - ILMANVAIHTOREMONTIT

Olemme kehittäneet ainutlaatuiset Fresh Air -ilmanvaihto­ratkaisut vanhojen talojen sisäilman laadun parantamiseen. Ratkaisussa yhdistyvät sisäilma-asiantuntijoidemme ammattitaito sekä johtavien tehtaiden tuotteet. Fresh Air -tuoteperheestä löytyy useimpiin 1950–1990-luvuilla rakennettuihin taloihin soveltuva räätälöity ilmanvaihtoratkaisu.

Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. Sisäilma-asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ilmanvaihtojärjestelmän ja opastaa sen käytössä, niin että kodissasi on mukava ja turvallinen asua. Lisäpalveluna voit tilata myös meiltä oikean määrän oikeanlaisia suodattimia toimitettuna kotiovellesi sovitun väliajoin. Näin varmistat, että laitteidesi suodattimien pölykuorma ei ylity ja kodissasi on puhdas ja raikas sisäilma.

Järkihintainen ilmanvaihtoremontti

Fresh Air -ilmanvaihtoratkaisut eivät vaadi toimiakseen suurta ja kallista putkistettua ilmanvaihtoremonttia. Vaihtoehdoistamme löytyy juuri sinun kotiisi ja kukkarollesi sopiva ratkaisu. Tilaa maksuton kartoituskäynti ja laskemme sen pohjalta tarjouksen juuri sinun kodillesi sopivasta ilmanvaihtoratkaisusta.

Kaikkiin Fresh Air -ratkaisuihin on myös saatavilla ainutlaatuiset äänenvaimentimet. Niiden ansiosta voidaan minimoida korvausilmakanavien kautta sisälle kuuluva ulkoilman melu. 

Fresh Air Omega

Huonekohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä, joka vie tunkkaista ilmaa ulos ja siirtää puhdasta ulkoilmaa sisälle. Omega hyödyntää jopa 89% lämmitysenergiasta. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

 • Laite tuo sisälle raikasta ulkoilmaa samalla poistaen tunkkaista sisäilmaa
 • Tehokas lämmöntalteenotto vähentää energiankulutusta
 • Vähentää merkittävästi vedon tunnetta

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Alfa

Älykäs ja puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä. Asuntoon asennetaan kiertoilmalaitteet ja automaattisesti toimivat poistopuhaltimet. Järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto, huippuimuri tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

 • Vähentää energiankulutusta hyödyntämällä katonrajaan nousevan lämpöenergian tuloilman esilämmityksessä
 • Vähentää merkittävästi vedon tunnetta
 • Laite kuluttaa erittäin vähän energiaa

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Beeta

Järjestelmässä ikkunoiden tuuletusluukkuihin tai seiniin asennetaan ulkoilman lämpötilan mukaan automaattisesti säätyvät korvausilmaventtiilit sekä ilmansuodattimet. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

 • Edullisin ratkaisumme
 • Päivitettävissä myöhemmin kehittyneempään järjestelmään
 • Mekaaninen toiminta

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Pro

Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa mittaustulosten perusteella. Kiertoilmalaitteet tuovat sisälle raikasta ilmaa aiheuttamatta kylmän vedon tunnetta. Voidaan asentaa taloihin, joissa on  painovoimainen ilman­vaihto tai huippuimuri.

 • Järjestelmä säätää automaattisesti ilmanvaihdon tehoa tarpeen mukaisesti
 • Tarpeenmukainen ilmanvaihto vähentää energiankulutusta

Tutustu tarkemmin

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!