Fresh Air Omega / OMEGA PRO

Fresh Air Omega / Omega Pro on huonekohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, joka avulla saat kotiisi terveellisen ilmanvaihdon. Ilmanvaihtolaite vie tunkkaista ilmaa ulos ja siirtää puhdasta ulkoilmaa sisälle.

Käyttö on helppoa, laite ei tarvitse muuta huoltoa kuin säännöllisen suodattimen vaihdon. Tyylikkään ja huomaamattoman muotoilun ansiosta laite sopii jokaiseen kotiin. Toimiva ja turvallinen ilmanvaihto nostaa myös kotisi arvoa.

Vähennä kotisi energiankulutusta jopa 20 %

Ilmanvaihdon osuus pientalon energiankulutuksesta on jopa 30-40 %. Lämmöntalteenotolla säästetään merkittävästi ilmanvaihdon kuluttamasta energiasta. Fresh Air Omega Pro on ottaa lämmön talteen ulos menevästä sisäilmasta ja siirtää sen takaisin sisälle virtaavaan ilmaan. Talvisin lämmöntalteenoton avulla raikas ilma lämpenee edullisesti eikä sisälle tule ilmanvaihdon kautta kylmää ilmaa. 

Tehokas ilmanvaihto myös kesällä

Fresh Air Omega Pro tehostaa kesäaikana painovoimaista ilmanvaihtoa. Kesäasetuksella järjestelmä puhaltaa lämpimän ilman ulos ja tuo tehostetusti ulkoilmaa sisälle. Järjestelmässä ei ole erillistä viilennystoimintoa, mutta etenkin iltaisin ja öisin sen avulla saadaan viileä ilma virtaamaan sisälle kotiin.

Toimintaperiaate talvisin. Vaihe 1: Lämmin ja käytetty ilma poistuu virraten ulos lämmönvaihtimen läpi, jossa sen lämpöenergia ja kosteus siirtyvät vaihtimeen. Vaihe 2. Raikasta korvausilmaa virtaa huoneeseen lämmeten vaihtimeen varastoidulla lämpöenergialla. Sisään tuleva ilma sekoittuu samanlämpöiseksi huoneilman kanssa noin metrin päässä laitteesta.

KÄYTTÖ Älykäs ja tehokas Fresh Air Omega -ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu tasapainottamaan painovoimaisten kiinteistöjen korvausilman vajetta sekä poistamaan rakenteisiin kerääntyvää kosteutta.
TEKNIIKKA Järjestelmässä kohteeseen asennetaan koneellisesti toimivat raikasilmaventtiilit, jotka toimivat kaksisuuntaisesti. Ulosmenevästä ilmasta lämpö otetaan talteen nykyaikaisella hunajakennorakenteella, joka luovuttaa talteenotetun lämpöenergian takaisin.
TOIMINTO Raikasta ulkoilmaa ohjataan sisälle 70 sekunnin ajan. Tämän jälkeen venttiilien suunta kääntyy ja järjestelmä poistaa vanhaa huoneilmaa 70 sekunnin ajan.
HYÖTYSUHDE Lämmöntalteenoton hyötysuhde on jopa 85 prosenttia.

 

Fresh Air Omega -ilmanvaihtoratkaisu

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!