Fresh Air DELTA

Fresh Air Delta -ilmanvaihtojärjestelmämme perustuu lämmöntalteenotolla varustettuihin Mitsubishi Electric Lossnay mini -ilmanvaihto­laitteisiin sekä älykkäisiin Delta 31 -poistopuhaltimiin.

Ilmanvaihtolaitteen lämmön talteenoton hyötysuhde on korkeimmillaan jopa 85 % ja vain 4 W tehontarpeella sitä on myös hyvin edullista käyttää. Laite on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita 15 dB:n äänitasolla.

Siinä on pestävä suodatin ja se voidaan varustaa myös tehosuodattimella esimerkiksi allergisia varten.

Fresh Air Delta 31 -poistopuhaltimessa on liike-, valo- ja kosteustunnistimet. Poistopuhallin kytkeytyy automaattisesti päälle tunnistimien havaitessa liikettä, nopeaa valonvaihtelua tai kosteustason ylittäessä asetusarvon. Puhallinta voidaan käyttää myös manuaalisesti.

Fresh Air Delta

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!