Fresh Air Alfa

Fresh Air Alfa on älykäs ja puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä, joka soveltuu lähes jokaiseen kotiin. Puhtaisiin tiloihin, kuten makuu- ja olohuoneeseen asennetaan Fresh Air Alfa -kiertoilmalaite ja WC:hen ja kylpyhuoneisiin asennetaan nykyaikaiset poistoilmapuhaltimet. Nämä takaavat raikkaan ja puhtaan sisäilman ilman kylmän vedon tunnetta.

Täysin Suomessa kehitetty järjestelmä on monta kertaa edullisempi kuin perinteinen putkistettu LTO-laitteisto. Järjestelmä voidaan asentaa päivässä.

TEKNIIKKA Fresh Air Alfa järjestelmän tuloilmalaite on varustettu kierto­lämmityksellä. Lisäksi tuloilmalaite käyttää huoneilmaa hyödyksi sekoittaen raittiin ulkoilman katon rajassa olevaan lämpimämpään huoneilmaan. Tuloilmalaitteen lisäk­si Alfa-tuotesarjaan kuuluu älykäs poistoilmapuhallin ns. likaisiin tiloihin, kuten WC ja kylpy­huone. Tuloilmalaitteessa on tasokas pussisuodatin.
TOIMINTO

Alfa Air -poistoilmapuhallin on nykyaikainen ja älykäs. Fresh Air Alfa järjestelmän tuloilmalaite kiertolämmityksellä antaa asuntoon juuri sopivasti ilmaa tekemättä sinne yli-tai alipainetta. Lisäksi Alfa tuotesarjaan kuuluvat siirtoilmasäleiköt.

 

Tällä järjestelmällä kodissa ei ole vedontunnetta tai kylmiä lattioita. Fresh Air Alfan -tuloilmalaite voidaan yhdistää myös älykkääseen Fresh Air Pro -järjestelmäämme, joka säätää ilmanvaihdon automaattisesti, energiaa säästäen ja aina tarpeen mukaisesti.

ASENNUS Järjestelmä asennetaan yleensä päivässä. Asentaja mittaa sisä- ja ulkoilman paine-eron ja säätää laitteiston taloonne sopivaksi sekä opastaa teitä järjestelmän käytössä.

 

Fresh Air Alfa -ilmanvaihtoratkaisu

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!