Fresh Air - Raikasta sisäilmaa

Pitkän kehitystyön tuloksena olemme lanseeranneet Fresh Air -ilmanvaihto­ratkaisun vanhojen talojen sisäilman laadun parantamiseen. Ratkaisussa yhdistyvät parhaiden valmistajien tuotteet ja meidän asentajiemme ja sisäilma-asiantuntijoidemme asiantuntemus. Fresh Air -tuoteperheeseen kuuluu viisi ratkaisua eri-ikäisiin 1950–1990-lukujen ja eri ilmanvaihtoratkaisuja käyttäviin taloihin.

Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. Sisäilma-asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ilmanvaihtojärjestelmän ja opastaa sen käytössä, niin että kodissasi on mukava ja turvallinen asua.

Fresh Air Pro

Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa mittaustulosten perusteella. Kiertoilmalaitteet tuovat sisälle raikasta ilmaa aiheuttamatta kylmän vedon tunnetta. Voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä huippuimuri, tai tekemällä yläpohjaan poistoputkitus.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Alfa

Älykäs ja puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä. Asuntoon asennetaan kiertoilmalaitteet ja automaattisesti toimivat poistopuhaltimet. Järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai koneellisesti toimiva poisto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Beeta

Järjestelmässä ikkunoiden tuuletusluukkuihin tai seiniin asennetaan ulkoilman lämpötilan mukaan automaattisesti säätyvät korvausilmaventtiilit sekä ilmansuodattimet. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Omega / Omega Pro

Huonekohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan. Omega on tehokkaasti energiaa säästävä ratkaisu.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Delta

Energiatehokas lämmöntalteenotolla varustettu hiljainen Ilmanvaihtolaite. Erinomainen tuote huonekohtaiseen ilmanvaihtoon esim. kellaritila ym.

Tutustu tarkemmin

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!