Fresh Air Pro

Fresh Air Pro tuotekokonaisuus perustuu VILPE® ECo Ideal -järjestelmään.  Sen toimintaperiaatteena on tarpeen mukainen ilmanvaihto. Järjestelmään kuuluvat hiilidioksidi- ja kosteusanturit mittaavat kotisi ilmanlaatua. Järjestelmä säätää automaattisesti ilmanvaihdon tasoa mittaustulosten perusteella.

Alykäs ja automatisoitu

Sisäilman hiilidioksidipitoisuus nousee esimerkiksi silloin, kun talossa on paljon vieraita. Kasvanut hiilidioksidipitoisuus muuttaa sisäilman tunkkaiseksi. Fresh Air Pro -järjestelmä tunnistaa tämän ja tehostaa automaattisesti talon ilmanvaihtoa.

Sisäilman kosteuspitoisuus kasvaa hetkellisesti suihkun, saunomisen, pyykinkuivauksen ja ruuanlaiton seurauksena. Fresh Air Pro -järjestelmä tunnistaa kohonneen ilmankosteuden ja tehostaa ilmanvaihtoa, jotta liiallinen kosteus poistuu nopeasti eikä ehdi tiivistyä rakenteisiin aiheuttamaan vahinkoa.

Järjestelmä myös pienentää automaattisesti ilmanvaihdon tehoa silloin, kun talossa ei ole ihmisiä. Näin voidaan merkittävästi vähentää järjestelmän kuluttamaa energiamäärää ja säästää sähkölaskuissa.

Järjestelmän käyttäminen on helppoa. Hallintapaneelissa on neljä toimintoa: kotona, poissa, tehostus ja automaattinen.

Fresh Air Pro -järjestelmään kuuluvat laadukkailla ­ilmansuodattimilla varustetut korvausilmaventtiilit tai 20130S tuloilmalaite kiertolämmityksellä. Tämä varmistaa sen, etteivät ulkoilman epäpuhtaudet kulkeudu korvausilman mukana sisätiloihin. Fresh Air Pro -järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä koneellinen poistoilmanvaihto.

Fresh Air Pro -ilmanvaihtoratkaisu

Parhaat yhteistyökumppanit

Tarvitsetko apua?

Etkö tiedä minkälainen ilmanvaihtoratkaisu teille sopii?

Ei huolta, asiantuntijamme auttavat. Jätä numerosi, soitamme sinulle!

Please wait...
Tarvitsetko apua?