FRESH AIR -ilmanvaihtoremontiT -20 %.

Tarjoamme Black Weekin ajan kaikki Fresh Air -ilmanvaihtoremontit 20 % alennuksella.*

Fresh Air -ilmanvaihtoremontit ovat suunnitelttu etenkin 1940 – 1990 -luvulla rakennettujen pientalojen sisäilman laadun parantamiseen. Fresh Air -ratkaisut eivät vaadi toimiakseen suurta ja kallista putkistettua ilmanvaihtoremonttia.

Vaihtoehdoistamme löytyy juuri sinun kotiisi ja kukkarollesi sopiva ratkaisu. Tilaa maksuton kartoituskäynti ja laskemme sen pohjalta tarjouksen juuri sinun kodillesi sopivasta ilmanvaihtoremontista. 

Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ilmanvaihtojärjestelmän ja opastaa sen käytössä, niin että kodissasi on mukava ja turvallinen asua. Lisäpalveluna voit tilata myös meiltä oikean määrän oikeanlaisia suodattimia toimitettuna kotiovellesi sovitun väliajoin. Näin varmistat, että laitteidesi suodattimien pölykuorma ei ylity ja kodissasi on puhdas ja raikas sisäilma.

* Tarjous on voimassa 22.11 – 27.11.2022 välisen ajan. Se koskee ainoastaan uusia tilauksia. Tarjousta ei voida yhdistää muihin mahdollisiin SisäilmaCenterin etuihin. 

Hyödynnä Black Week -etu

Ota yhteyttä ja tilaa ilmanvaihtokartoitus. Kartoitus on maksuton eikä se sido mihinkään. Saat asiantuntijamme tekemän arvion kotisi ilmanvaihdon toimivuudesta sekä ratkaisuehdotukset miten mahdolliset ongelmakohdat voidaan korjata. Black Weekin aikana saat remontista 20 % alennuksen. 

You have 2000 chars left.
Please wait...
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!