MYYNTIEDUSTAJA HÄMEENLINNAN ALUEELLE

Tehtävä: myyntiedustaja Hämeenlinnan alueelle
Haku päättyy: sopivan henkilön löydyttyä

Toimintamme kasvaessa haemme neljää myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan alueelle.

Eri tutkimuksien mukaan jopa 600 000–1 100 000 suomalaisessa asunnossa on huono sisäilma. Yleisin syy huonoon sisäilmaan on yksinkertaisesti riittämätön ilmanvaihtuvuus. Meillä on tarjolla markkinoiden parhaimmat ratkaisut 1950– 1990-luvulla rakennettujen talojen ilmanvaihtoremontteihin.

Emme edellytä aiempaa myyntikokemusta tai teknistä osaamista alalta. Tärkeämpää on ennakkoluuloton ja määrätietoinen asenne sekä halu ratkaista asiakkaiden ongelmia ja kehittyä todelliseksi huippumyyjäksi ja sisäilma-asiantuntijaksi. Edellytämme B-luokan ajokorttia, sillä työ on liikkuvaa. Saat käyttöösi yrityksen myyntiauton asiakastapaamisia varten. Koulutusvaiheen aikana oma auto voi olla tarpeen (kilometrit korvataan).

Tehtäviisi kuuluu alueesi asukkaiden kontaktointi, sisäilmakartoituksien laatiminen sekä autat asiakkaitasi löytämälle heidän kotiinsa parhaiten sopivat ilmanvaihtoratkaisut.

Tarjoamme sinulle selkeän ja toimivan konseptin, parhaat tuotemerkit, nykyaikaiset myynnin työvälineet sekä jatkuvan tuen. Pääset osaksi rentoa ja osaavaa tiimiä. Painamme hommia silloin, kun on sen aika, mutta osaamme ottaa myös rennosti. Tarjoamme kannustavan tuloksiin perustuvan palkkauksen.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset Jarmo Mustonen, toimitusjohtaja, 050 378 4309, jarmo.mustonen@sisailmacenter.fi

Tarjoamme:

  • Valmiin konseptin
  • Koulutuksen alalle
  • Hyvän edellytyksen tienata hyvin
  • Mainion työympäristön
  • Mahdollisuudet edetä urallasi
  • Päätä itse työaikasi
  • Valmiita kontakteja
  • Alan parhaat tuotemerkit

Hae työpaikkaa

Drag 'n Drop your files here!
Please wait...
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!