VIRTUAALIMESSUT | Rintamamiestalon ilmanvaihto

27.4.2021 klo 17–18

Ilmainen tietoisku kaikesta, mitä olet aina halunnut tietää rintamamiestalon ilmanvaihdosta!

Suomessa on lähes 150 000 rintamamiestaloa. Vuosikymmenien saatossa vanhoja taloja on remontoitu ja modernisoitu, niin kuin pitääkin. Ilmanvaihdon näkökulmasta remontit ovat kuitenkin muuttaneet talojen toimintaa merkittävästi. Laadukkaan sisäilman takaamiseksi onkin syytä varmistaa, että myös ilmanvaihto vastaa talon muuttuneisiin vaatimuksiin.

Järjestämme 27.4.2021 kello 17.00–18.00 virtuaalimessut, johon ovat tervetulleita kaikki rintamamiestalon ilmanvaihtoasioista kiinnostuneet. Etätapahtumassa sisäilma-asiantuntijamme kertovat yleisimmistä ilmanvaihtoon liittyvistä ongelmista sekä parhaista ratkaisuista, joilla ongelmat voidaan korjata. Lisäksi asiantuntijamme vastaavat mielellään osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä tapahtuman aikana tai lähettää ne meille jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos siis rintamamiestalon ilmanvaihto mietityttää, tule mukaan ja osallistu maksuttomaan tietoiskuun täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake. Takaamme, että viisastut!

Haluan osallistua maksuttomille virtuaalimessuilleYou have 1000 words left.
Please wait...
Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!