pureair -ilmanpuhdistin

Edistyksellin ilmanpuhdistaja kotiin

PureAir Room -ilmanpuhdistin poistaa tehokkaasti sisäilmasta niin ulkoa tulleita kuin sisällä syntyneitä epäpuhtauksia ja hajuja. Laitteessa on edistyksellinen, 6-vaiheinen puhdistusjärjestelmä, joka poistaa haitalliset hiukkaset, neutraloi pahat hajut ja pudistaa sisäilman.

Edistyksellinen puhdistusjärjestelmä

PureAir Roomin 6-vaiheinen ilmanpuhdistus takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

1. Pestävä esisuodatin
Karkea hiukkassuodatin joka estää suurimpien hiukkasten siirtymisen seuraaviin suodattimiin ja näin pidentää niiden käyttöikää.

2. Hepa -suodatin
Hepa, eli ‘High-Efficiency Particulate Air’-suodatin suodattaa 99.9% ilmassa olevista hiukkasista. Hepa -suodatin puhdistaa ilmasta mm. eläinallergeeneja, siitepölyä, viruksia, homeitiöitä ja bakteereja.

3. Aktiivihiilisuodatin
Aktiivihiilisuodattimen poistaa tehokkaasti haihtuvat aineet, kuten orgaaniset yhdisteet (VOC-aineet), hajut ja muut ilman kaasumaiset epäpuhtaudet. Tämä tapahtuu sitomalla kaasumolekyylit aktiivihiileen.

4. Kylmä katalyyttisuodatin
Kylmä katalyyttisuodatin nopeuttaa orgaanisten yhdisteiden hajoamista ilmassa hajottaen ne vaarattomiksi molekyyleiksi, kuten vedeksi (H2O) ja hiilidioksidiksi (CO2).

5. Ultraviolettisuodatin
Ultraviolettivalo tappaa bakteereja ja viruksia sisäilmasta, jotka kulkeutuvat suodattimen läpi.

6. Ionisoija
Ionisoija on PureAir ilmanpuhdistimen 6-vaiheisen suodatuksen viimeinen vaihe. Se luo negatiivisesti latautuneita ioneita, jotka tarttuvat huoneen ilmassa oleviin pieniin, hiukkasmaisiin materiaaleihin staattisesti. Staattisuus vetää puoleensa muita hiukkasia ja joista sitten muodostuu  isompia hiukkasryppäitä. Nämä ryppäät suodattuvat 6-vaiheisen suodatusprosessin esisuodattimessa.

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!