Perttu Sirviostä tuli sisäilmacenteriläinen

Rakennusalan ammattilainen, mediapersoona Perttu Sirviö on huolissaan suomalaisten kotien sisäilmasta. Yhä useammassa kodissa kärsitään huonosta ilmanvaihdosta ja se aiheuttaa ongelmia niin talolle kuin sen asukkaillekin. Siinä yksi syy, miksi hän halusi osakkaaksi SisäilmaCenteriin.

Viime vuodet rakennusalalla työskennellyt Perttu Sirviö törmää työmailla jatkuvasti vanhojen talojen puutteellisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. Huono sisäilma aiheuttaa muun muassa väsymystä, päänsärkyä, pahoinvointia ja tukkoisuutta – se siis huonontaa asukkaiden elämänlaatua merkittävästi ja pitkässä juoksussa aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Tästä syystä Sirviö halusi mukaan SisäilmaCenterin toimintaan.

– Olin tutustunut yritykseen muutaman työkeikan kautta. Näin, miten hyvä tuote SisäilmaCenterillä on. Ilmanvaihtoremontit saadaan tehtyä päivässä tai parissa ja ne tehdään vanhoja taloja kunnioittaen. Sen lisäksi sillä on laadukkaat ilmanvaihtojärjestelmät ja tehokas tiimi. Halusin olla mukana tätä porukkaa.

Sirviön ja SisäilmaCenterin yhteistyö vaihtui osakkuuteen. Hänestä tuli sisäilmacenteriläinen virallisesti lokakuun alussa.

Sirviö on tuonut uudenlaista sisältöä SisäilmaCenterin YouTube -kanavalle pitkin koronaa ja tämä tulee lisääntymään tulevaisuudessa. Sirviöllä on Youtubessa rakentamiseen keskittynyt Helppoo official -kanava, jossa on videoita vinyylilattian asennuksesta yläpohjan eristämiseen ja lattian laatoitukseen ja jopa hiekkarannan perustamiseen asti.

Perttu Sirviö tuli suomalaisille tutuksi vuonna 2005 voitettuaan Suomen ensimmäisen Big Brotherin. BB-talon lisäksi hänet onkin nähty useissa rakentamiseen ja remontointiin keskittyvissä tv-ohjelmissa.

– Isäni oli rakennusinsinööri. Rakkauteni rakentamiseen ja remontointiin on pitkälti hänen ansiotaan.

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!