Fresh Air delta

Fresh Air Delta:n toimintaperiaatteena on varmistaa tarpeen mukainen ilmanvaihto. Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa mittaustulosten perusteella. Kiertoilmalaitteet tuovat sisälle raikasta ilmaa aiheuttamatta kylmän vedon tunnetta.

Ainutlaatuinen järjestelmä on jopa kolme kertaa edullisempi, kuin putkistettu LTO-remontti. Se voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä huippuimuri.

Älykäs ja automatisoitu

Sisäilman hiilidioksidipitoisuus nousee esimerkiksi silloin, kun talossa on paljon vieraita. Kasvanut hiilidioksidipitoisuus lämmittää sisäilmaa ja muuttaa sen tunkkaiseksi. Fresh Air Delta -järjestelmä tunnistaa tämän ja tehostaa automaattisesti talon ilmanvaihtoa.

Sisäilman kosteuspitoisuus kasvaa hetkellisesti suihkun, saunomisen, pyykinkuivauksen ja ruuan­laiton seurauksena. Fresh Air Delta -järjestelmä tunnistaa kohonneen ilmankosteuden ja tehostaa ilmanvaihtoa, jotta liiallinen kosteus poistuu nopeasti eikä ehdi tiivistyä rakenteisiin aiheuttamaan vahinkoa.

Järjestelmä myös pienentää automaattisesti ilman­vaihdon tehoa silloin, kun talossa ei ole ihmisiä. Näin voidaan merkittävästi vähentää järjestelmän kuluttamaa energiamäärää ja säästää sähkölaskuissa.

Järjestelmän käyttäminen on helppoa. Hallintapaneelissa on neljä toimintoa: kotona, poissa, tehostus ja automaattinen.

Fresh Air Delta -järjestelmään kuuluvat laadukkailla ­ilmansuodattimilla varustetut korvausilmaventtiilit /-laitteet. Tämä varmistaa sen, etteivät ulkoilman epäpuhtaudet kulkeudu korvausilman mukana sisätiloihin. Fresh Air Delta -järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä huippuimuri.

Fresh Air Pro -ilmanvaihtoratkaisu

Hei!

Voinko olla avuksesi? Valitse seuraavista

  • Haluan tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen
  • Haluan tarjouksen ilmanvaihtoremontista
  • Haluan lisätietoja ilmanvaihtoremontista

Asia selvä. Haluaisimme kysyä vielä pari tarkentavaa kysymystä.

Minkälaiseen kohteeseen haluatte tilata ilmanvaihtokartoituksen?

  • Omakotitaloon
  • Rivitaloon
  • Kerrostaloon

Asia selvä. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihtoremontteihin. Pyydä tarjous täältä:

Tarjouspyyntö

Asia selvä. Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa tarjoamistamme Fresh Air - ilmanvaihtoratkaisuista sekä yleistä tietoa toimivasta ilmanvaihdosta.

Fresh Air -ratkaisut

Asiaa ilmanvaihdosta

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Loisto juttu. Olemme erikoistuneet etenkin ennen 1990-lukua rakennettujen rivi- ja pientalojen ilmanvaihdon parantamiseen. Voit tilata maksuttoman ilmanvaihtokartoituksen täältä:

Tilaa ilmanvaihtokartoitus

Emme tee ilmanvaihtokartoituksia tai -remontteja kerrostaloihin. Sisäilmayhdistyksen nettisivuilta löydätte useita yrityksiä, jotka voivat auttaa teitä kerrostalojen ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa.

Sisäilmayhdistyksen nettisivuille

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!