Fresh Air - ILMANVAIHTOREMONTIT

Olemme kehittäneet ainutlaatuiset Fresh Air -ilmanvaihto­ratkaisut vanhojen talojen sisäilman laadun parantamiseen. Ratkaisussa yhdistyvät sisäilma-asiantuntijoidemme ammattitaito sekä johtavien tehtaiden tuotteet. Aina ei tarvita kallista putkistettua ilmanvaihtoremonttia, Fresh Air -ilmanvaihtojärjestelmästä löytyy juuri sinun kotiisi ja kukkarollesi sopiva ratkaisu.

Fresh Air -tuoteperheestä löytyy jokaiseen 1950–1990-luvulla rakennettuun taloon soveltuva räätälöity ilmanvaihtoratkaisu. Kaikki Fresh Air -ratkaisut toimitetaan avaimet käteen -periaatteella, valmiiksi asennettuna ja kotiisi sopivaksi säädettynä. Sisäilma-asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan ilmanvaihtojärjestelmän ja opastaa sen käytössä, niin että kodissasi on mukava ja turvallinen asua.

Kaikkiin Fresh Air -ratkaisuihin on myös saatavilla ainutlaatuiset äänenvaimentimet. Niiden ansiosta voidaan minimoida korvausilmakanavien kautta sisälle kuuluva ulkoilman melu. 

Fresh Air Pro

Älykäs järjestelmä säätää automaattisesti huippuimurin toimintaa mittaustulosten perusteella. Kiertoilmalaitteet tuovat sisälle raikasta ilmaa aiheuttamatta kylmän vedon tunnetta. Voidaan asentaa taloihin, joissa on käytössä huippuimuri, tai tekemällä yläpohjaan poistoputkitus.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Alfa

Älykäs ja puhelimella ohjattava ilmanvaihtojärjestelmä. Asuntoon asennetaan kiertoilmalaitteet ja automaattisesti toimivat poistopuhaltimet. Järjestelmä voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai koneellisesti toimiva poisto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Beeta

Järjestelmässä ikkunoiden tuuletusluukkuihin tai seiniin asennetaan ulkoilman lämpötilan mukaan automaattisesti säätyvät korvausilmaventtiilit sekä ilmansuodattimet. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan.

Tutustu tarkemmin

Fresh Air Omega / Omega Pro

Huonekohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Voidaan asentaa taloihin, joissa on painovoimainen ilman­vaihto tai ei ilmanvaihtoa lainkaan. Omega on tehokkaasti energiaa säästävä ratkaisu.

Tutustu tarkemmin

Ilmainen kartoitus!

Jätä numerosi ja tilaa ilmainen ilmanvaihtokartoitus.

Please wait...
Ilmainen kartoitus!